sevdam bir inci

Dolu dolu gözlerimde parladın inci tanem Sevdan bir kor yüreğimde hep yandı inci tanem
Şu yaralı gönlümün dermanıdır sözlerin Dermanısın vuslata hasret olan güllerin
Sevdasısın bugünlerin,yarınların,dünlerin İsmini bu deli gönlüm hep andı inci tanem Sevdanla bu yüreğim hep yandı inci tanem

Hicran ateşiyle hep yansam da için için Şikayetçi değilim çekerim senin için
Nedeni yok bu sevdanın sorulmaz ki ne için Ezelden yazıldı gönlümüze bu sevdan inci tanem

Dolu dolu gözlerimde parladın inci tanem Sevdan bir kor yüreğimde hep yandı inci tanem

19 Eylül 2009 Cumartesi

Senin Aşkınla Ağlat Ya Rab...


YA RAB!!


Ey, günahlarla kirlenmiş kimseleri hemen cezalandırmayan, haddinibilmezlerin ayıplarını görmezlikten gelerek onlara mânevî kirlerindenarınma fırsatları veren Merhametliler Merhametlisi!


Bizi günahlarla,hatalarla kirlenmekten koru ; kirlendiğimizde de mağfiret vemerhametini bizden esirgeme! Biz, Senin var etmenle var olduk ve Seninlütuflarınla ayaktayız. Her zaman Senin cömertliğini soluklamakta ve Senin ihsanlarını yudumlamaktayız.


Dimağlarımıza aydınlık veren Sen;gönüllerimizi iman zevkiyle mamur kılan da Sensin. Akıl Seni buluncayakadar şaşkınlıklar içinde bocalayıp duruyor, nefis de bâğîliklerpeşinde koşturuyordu. Aklı rehber hâline getiren Sen, nefsin arzularınıfrenleyip, ona itminan ufkunu gösteren de Sensin..


Senin lütuflarınlakendimizi bulduk ve şurada-burada zayi olup gitmekten kurtulduk.


Allah'ım; Değiştirilebilen ve değişmesi gereken şeyleri değiştirmecesaret ve gücünü, değiştirilemeyecek şeyleri olduğu gibi kabul etmeolgunluğunu ve ikisi arasındaki farkı anlayabilecek bilgeliği bana ver.YA RAB!!


Benide ağlat, gece kadar karanlık ruhuma şefkat et de ağlat...


Ağlamalarıma dahi ağlamam lazım geldiği için ağlat!..Bükülmüş şu kaddime, solgun ve ölgün rengime, burulmuş boynuma, ve kırık kalbime merhamet et de ağlat...


Şu en sakin anda sızlanışlara cevap verdiğindakikalarda, kapkara gönlümle değil, senden başkasına secde etmeyenbaşımla sana dönüyor, titreyen dudaklarımla ağlatmanı diliyorum.


Heyhatki ;Merhamet merhamet; diyeceğim an , bir hail gibi günahlarım karşıma dikiliyor ve içimde yığın yığın burkuntu meydana getiriyor.


Allah'ım!Benim uzaklığım itibariyle, senin yakınlığın hürmetine kalbime rikkatver ve öyle ağlat ki, kendimi kaybedeyim, arı çiğneyip geçeyim.


AMiN


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder